Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
SUZANNE BAKKER

 

 

Photography is an art of observation. It has little to do with the things you see and everything to do with the way you see them.
Elliott Erwitt

 

Mijn droom achterna.

Fotograferen doe ik eigenlijk al vanaf mijn 18e. Feestjes, een bruiloft, kinderen van vriendinnen. Ik koos eerst voor een stabiele basis. Studeren, een baan, een onderkomen en daarna zou ik al mijn tijd kunnen steken in mijn hobby fotograferen. Twee studies later stond het fotograferen nog steeds wel op een laag pitje.

In het voortgezet onderwijs waar ik werkzaam ben, probeer je de kinderen bij te brengen hoe ze goede keuzes maken betreft hun verdere loopbaan met hoofd en hart.
Zelf besloot ik nu ook mijn hart te volgen. Mijn gevoel zei dat dit het moment was waarop ik mijn droom achterna moest gaan. Doen wat ik het liefst doe, zonder moeten, maar vooral met veel plezier!

Het afgelopen jaar heb ik workshops gevolgd en veel mooie shoots mogen doen. Ik wil graag mijn portfolio voor jullie openstellen om mijn werk met jullie te kunnen delen.

Hopelijk kijk je met plezier, net zoals ik dit heb ervaren toen ik de foto’s maakte. En zie je mijn liefde voor het vastleggen van mooie, bijzondere, onvergetelijke momenten terug in mijn foto’s. 

Foto’s waarin mijn stijl, die ik kan omschrijven als puur, warm en liefdevol, tot uiting komt.

En wie weet, zien we elkaar eens. Om jouw mooie, bijzondere of onvergetelijke moment door mij te laten vastleggen.

Liefs, Suzanne

Neem contact met mij op 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.